Valokuvauskurssi 26.7.-29.7.2018

Opettajana valokuvaaja, toimittaja Asko Vivolin

Valokuvaus on luova tekniikkalaji. Himmenninaukoilla, valotusajoilla, valkotasapainolla ja automaattitarkennuksen hallinnalla voi vaikuttaa todella paljon kuvalliseen lopputulokseen. Kameran automaattitoiminnot noudattavat samoja fysiikan lakeja, ja jos kuvaaja itse tietää mitä kuvatessa tapahtuu, voi hän päättää sattuman asemasta miltä kuva näyttää. Lopullisen kuvan säädöt tehdään usein vielä kuvankäsittelyohjelmalla, jolla voi myös tehdä mitä moninaisempia lisätemppuja kuvalle!

Kuvasitpa sitten muotokuvia, luontokuvia, maisemakuvia, lomareissujasi tai vaikkapa valmistamistasi ruoka-annoksia, on valokuvauksen perusteiden hallinta avain onnistuneisiin kuviin! Pitkän viikonlopun mittaisella kurssilla saat eväät kaikkeen tähän!

Kurssin vetäjänä toimii alan ammattilainen, valokuvaaja/toimittaja Asko Vivolin. Hän on opettanut valokuvausta pitkään filmiajoista saakka eri tahoilla kameraseuroista pörssiyhtiöihin.

Kurssi alkaa torstaina 26.7. klo 13 lounaalla sekä kahvilla Taideinstituutin puutarhassa sekä päättyy sunnuntaina 29.7. noin klo 15 lounaan ja kahvin jälkeen.

Jos tulet kurssille julkisilla kulkuneuvoilla, ota yhteyttä niin voimme sopia hausta juna tai linja-auto asemalta.

Kurssimaksu 350€ sisältää: opetus, majoitus, täyshoito, rantasauna iltaisin sekä veneretki läheisille Astuvansalmen kalliomaalauksille (säävaraus).

Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 1.7.2018 mennessä taideinstituutti@katjaantonoff.net tai p. 040 578 4003/ Katja Antonoff

Lisätiedot: taideinstituutti@katjaantonoff.net tai p. 040 578 4003/Katja Antonoff